Onze diensten


Koeriersdiensten

De alom bekende service zijn de koeriersdiensten. In alle vormen en maten, groot of klein kunnen we vervoeren.

Met grote zorg regelt BMG uw transport naar elke bestemming die u wenst.


Spoedzendingen

Met deze dienst bent u verzekerd van een snelle service binnen de afgesproken termijn. Ook hierbij maakt het niet uit om welke vormen en maten van goederen het gaat.

BMG rijdt pijlsnel van A naar B over alle wegen in binnen- en buitenland.


Pallet-service

Uw pallet van de ene naar de andere opslag ; voor BMG geen probleem. Ook het vervoer van pallets naar uw klanten is bij BMG in goede handen. Met name maakt de europallet het internationaal vervoer eenvoudiger, doordat iedereen werkt met dezelfde specificaties.

Uiteraard zijn andere pallets geen probleem om te vervoeren zoals blokpallets, kunststof pallets, displaypallets en pallets op maat. Bij deze laatste vergt een juiste informatie betreft de indeling en hoeveelheid om deze te vervoeren.


Exclusieve 1 op 1 service

Met deze dienst kunt u er van op aan dat uw bestelling rechtstreeks naar uw klant gaat zonder overladen of opvolgend vervoer. Op aanvraag kunt u uw bestelling live volgen, zodat u weet waar het op dat moment zich bevindt. Tevens worden er altijd digitale opnames gemaakt van het product en afgetekende afleveringsbonnen, zodat u weet dat het ook daadwerkelijk is afgeleverd. Deze worden na aflevering direct naar u verzonden.

Voor zeer belangrijke kleine documenten, zoals paspoorten, Bill of Lading, visa, tickets etc. heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor optioneel ( bv : discreet ) vervoer. Neem contact op met BMG voor diverse mogelijkheden.